Pagina Banner

Ben:

Hallo Tanja, mijn vriendin Cathy heeft de zwangerschapsyogacursus uitgekozen en toen bleek dat er 4 partnerlessen bij zaten.
Ik zag daar eerst tegenop maar na de eerste les was ik erg enthousiast. We kregen veel informatie en nuttige tips over de bevalling en het was leuk andere aanstaande vaders te ontmoeten. Juist omdat er 4 partlessen waren kregen we de kans elkaar te leren kennen.
Na afloop van de cursus voelde ik me veel zekerder over mijn rol bij de bevalling, de drukpunten die ik had geleerd heb ik uitvoerig toegepast en dat was voor Cathy erg prettig. Ik kan het iedere aanstaande vader aanraden de cursus bij Tanja Secrève te volgen."

Irene:

Beste Tanja, bedankt voor de fijne lessen! Het heeft mij zowel lichamelijk als geestelijk beter op de bevalling voorbereid. Dat is een ontzettend prettig gevoel. 

Annemarie:

Tanja, heel erg bedankt voor je lessen! Ik heb ze als heel ontspannen en leerzaam ervaren. Tijdens de bevalling is het me niet helemaal gelukt om aan al het geleerde te denken, maar ik kreeg complimenten over het persen! Ik scheen goed naar beneden te persen en ik was juist een beetje bang dat mij dat niet zou lukken. Ik ben trouwens op mijn zij bevallen en die houding vond ik heel erg prettig! 

Katinka:

Hallo Tanja, ik wil je bedanken voor de fijne lessen. Nu ik bevallen ben kan ik veel beter begrijpen waar alle oefeningen toe dienden, ik heb er tijdens mijn bevalling erg veel aan gehad. In het ziekenhuis zagen ze dat ik zwangerschapsyoga had gedaan en dat terwijl ik daarvoor nog nooit yoga had gedaan.
De bevalling is voorspoedig verlopen en wie weet kom ik in de toekomst voor een tweede keer een cursus bij je volgen. 

Famke:

Tanja, bij deze wilde ik je nog hartelijk bedanken voor de leuke cursus en reünie van afgelopen vrijdag. Tijdens het volgen van de cursus stond in de krant dat het volgen van een zwangerschapscursus geen invloed had op een bevalling. Echter, ik heb het volgen van de cursus als zeer fijn ervaren, vooral de oefeningen waren ontspannend en aan jouw tips heb ik veel gehad.

Peggy:

Hi Tanja,
Ik wil je heel erg bedanken voor alle lessen, ik vond de cursus erg leuk.
Heb er vooral veel vertrouwen voor de bevalling door gekregen, en dat was ook precies wat ik nodig had toen het zover was.
Hopelijk tot ziens!

Sylvia en Bert:

Beste Tanja,
Dank je wel voor je betrokken begeleiding tijdens deze voor ons tot nu toe meest bijzondere gebeurtenis in ons leven!

Sanne:
 Lieve Tanja, ik wil je  bedanken voor de fijne en deskundige lessen! Vond de sfeer heel prettig en zo ook de oefeningen. Ik ga er vast veel aan hebben. Het was precies wat ik zocht en nog in de buurt ook. Niks geen fit en zwanger voor mij maar ontspannen en loslaten en genieten van wat er op je afkomt.
Dank je wel! Warme groetjes, Sanne
 
Marjolijn:

 Tanja, Ik heb echt veel aan je tips gehad en werd alleen maar gecomplimenteerd dat ik zo mooi pufte en geconcentreerd (in mezelf) was.  En ik voelde me enorm gesteund verschillende posities in te nemen en niet op dat bed te blijven liggen. De houding op handen voeten was echt het fijnst.
De borstvoeding gaat heel goed en ik ben zeker bij de babyreunie!!

 
Astrid:
 

 


Hai Tanja!

Eindelijk hij is er uit! Geboren: Louay Olaf, 17 Juni, 1 uur snachts, OLVG.
Ik had serieus een top bevalling!
In totaal 10 uurtjes. En ik heb ERG veel te danken aan jouw ademhalingstechnieken!
Vooral toen het heftiger werd toen ik overging op de kortere flank ademhaling.
Bijzonder om achteraf te merken dat de juiste ademhaling echt de pijn kan opvangen.
De juiste ademhaling is alles!
Superbedankt voor de juiste info en oefeningen.