Pagina Banner
Privé zwangerschapslessen door Tanja Isabelle Secrève

 

Het is mogelijk om privé (alleen of samen met je partner) zwangerschapslessen te volgen ter voorbereiding op je bevalling.
Misschien ben je te laat voor een cursus en wil je toch graag de nodige informatie krijgen. Misschien heb je al een kindje en wil je je kennis over de ademhalingstechnieken opfrissen. Het kan ook zijn dat je een medische indicatie hebt waardoor het soms niet mogelijk is elke week een les bij te wonen. Of ben je misschien geen groepsmens maar wil je je toch goed voorbereiden.

Ook is het mogelijk om na je bevalling lessen te volgen, bijvoorbeeld omdat je last hebt van je bekken of onderrug. Vanuit mijn Pilates & yoga-achtergrond kan ik je daarin goed begeleiden.

In overleg kijken we hoeveel lessen je wilt volgen en waar de inhoud van de lessen uit bestaat.
De lessen vinden naar keuze bij je thuis plaats of op de Bickersgracht 6-B Amsterdam.

De kosten zijn € 75,- per les van 75 minuten.
Neem voor meer informatie en/of een afspraak contact op met Tanja Isabelle Secrève, via 06.45.73.93.73 of  via mudrapilates@gmail.com.
 

Tanja Isabelle Secrève:

Sinds zij in 1993 is opgeleid tot zwangerschapsyogadocente geeft Tanja Secrève met veel plezier zwangerschapsyoga,o.a. in het Geboortecentrum Amsterdam. Na het volgen van diverse massageopleidingen, o.a. klassieke massage en shiatsu, masseert zij  zwangere vrouwen. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in babymassage.
Vanaf 2004 geeft ze leiding aan de school voor zwangerschapsyoga en het Mudra Cursuscentrum. Ze heeft 5 jaar in de kraamzorg gewerkt en veel bevallingen begeleidt. Ze is moeder van een zoon.